ICE Logga

26/5
Rockkväll
100 kr i dörren

Som vi har lovat, så kommer här ännu en oförglömlig rockkväll.
4½ män "The Swedish Party Mafia"
-

Meny för kvällen
Mixtallrik: Grillad fläskkarré, kyckling, chorizo, rödvinssky, bea och pommes 275 kr.
Mix veg: 195 kr.

 Vill ni vara säkra på att få plats, BOKA BORD på info@iceeenkoping.com eller 0171-26220.
Som vanligt på våra rockkvällar tar vi 100 kr i dörren, som går oavkortat till bandet.
-
4½ män är ett coverband med rötter i Mälardalen. De har under de senaste åtta åren skapat partystämning på en rad olika tillställningar. Festivaler, afterski i fjällen, företagsfester, krogshower och nattklubbsspelningar finns med i bagagelådan. Och med en bred repertoar av låtar så hoppar de friskt mellan olika stilar som rock, schlager, pop, house, hårdrock och dansbandshits. Målet, att få alla i publiken att känna sig som en del av bandet och att få en partyupplevelse man sent kommer glömma är kanske 4½ mäns största signum. För att få veta mer om 4½män: www.facebook.com/fyraochenhalvman
Dom äntrar scenen kl 21. och har lovat klassiker från 70, 80 och 90-talet. På våra skärmar kommer det gå sköna rockklassiker hela kvällen. Så, fullt ös från första början.

"Rockmusik, rock, är en av den morderna tidens viktigaste musikaliska och populärkulturella rörelser. Den uppkom under 1950-talet, och omfattar i dag ett stort spann av olika musikgenrer, ofta förknippade med olika tidsepoker och kulturella identiteter i form av mode, film, litteratur, konst med mera". Wikipedia.4

Den 2 Juni har vi 90 st exclusiva platser.
Var av 60 är matplatser.
200 kr i dörren.
Konsertmeny
Röding med sandefjordsås serveras med kokt potatis 275 kr.
Kött från Kromsta, bea, pommes, tomatsallad och rödvinssky 295 kr.
Vegitariska alt finns, kontakta restaurangen.
För att garantera plats BOKA BORD på info@iceenkoping.com eller 017126220.

Jonatan Stenson har spelat med många av Sveriges mest namnkunniga artister och haft mångåriga samarbeten med Ola Magnell, Roffe Wikström och Mikael Rickfors.
När han nu kommer till Enköping blir det med både sitt eget material men också med hyllningar till Ola Magnell.

Med sig på scen har han Niklas Medin på keyboards, en av Sveriges mest anlitade och meriterade pianister som spelat med Lundell, Lisa Nilsson, Ratata, Peter Green m.fl. m.fl.
 
Dessutom kommer Enköpings egen Staffan Astner att göra sin första spelning i födelsestaden! Att försöka sig på en beskrivning av Staffan Astners cv skulle kräva alltför mycket tid så vi nöjer oss med att nämna några han spelat med: Sting, Ray Charles, Eric Bibb osv osv, listan är lika imponerande som lång.

En kväll med svenska texter, glimrande pianospel och långa gitarrsolon!


Några recensioner:
"..förhoppningsvis kan en större publik få möjlighet att upptäcka hans genialitet som låtskrivare och gitarrist.""..blir aldrig ointressant och bjuder på de mest oväntade vändningar. Jonatan Stenson är en gitarrist som har förmågan att hitta de där udda vägarna.."
NERIKES ALLEHANDA

"Jonatan Stenson har lyckats få en originell touche på sin musik..""..karismatisk sångare.. En bluesman att räkna med" VESTMANLANDS LÄNS TIDNING

"..mycket bett i Jonatan Stensons blues på svenska.""Stensons slyngelaktiga sätt och raljanta mellansnack förstärker bara ytterligare musikens sköna uppkäftighet."
DAGENS NYHETER


 

10/6
I samarbete med Ena brygg och sving  grillar vi burgare och korv utanför Bachohallen.
För den som vill sitta ner och äta och dricka (kanske tröttnat på öl) något gott från vår ala carte, missa inte att boka bord.
LIVE PÅ SCEN 
FILIP & THE FAMILY