ICE Logga

EVENT 2023
 

9/2
Äntligen premiär för Enköpings egen lokala standupklubb!
Välkomna till ICE Sportsbar & Restaurant för att asgarva till Sveriges absolut bästa komiker just nu! Varje kväll avslutas av en utannonserad headliner, men innan det uppträder en hel lineup av bonuskomiker som vi har hämtat såväl lokalt som från hela landet!

Headliner denna kväll är:
Nisse Hallberg
Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade och hetaste stand up-komiker just nu. Med två Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil. Med sin hyllade föreställning Tomten Är Ensam (utsedd till Årets föreställning på den svenska standupgalan 2022) har han tagit ytterligare steg in i sin skådespelarkarriär och åker på stor sverigeturné julen 2022. 2015 vann Nisse även utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet. De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Humor med den här sortens autenticitet är som ljuv jazz för själen.”

Entrébiljett köper ni på billetto.se
Charkbricka
(ENDAST FÖRBOKNING)

 Brickan är för två personer och kostar 225kr. Meddela oss allergier/specialkost Servering till bord slutar kl 18.15. Bokas i förväg på 0171-26220 eller info@iceenkoping.com
Matgäster har garanterade sittplatser

Hålltider
Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Biljetter är onumrerade och placering sker på plats.
Matgäster har garanterade sittplats.

  

18/2
Vi har 60 st exclusiva konsert & middagsbiljetter 599 kr/pers.
Middagen består av 3 st Mexikanska tacos (kött, fisk och veg) med tillbehör. 
Konsertbiljett bar/ståplats (sittplats i mån av platser, först till kvarn) 350 kr.
Biljetterna köper ni på ICE. Biljettsläpp den 10/1-23
Hålltider
Middag kl 18 - 20
Konsert kl 21.00


Dan Hylander är en legend inom svenskt musikliv som skivdebuterade 1978 med sitt och Raj Montana Bands första album och 2023 gör han bokslut på Raj Montana-eran med att ge ut det allra sista albumet med honom och det legendariska bandet.
Under 2023 kommer Dan också att åka ut på en turné där man kommer att framföra genombrottsplattan September i sin helhet.

Men innan dess kommer Dan till Enköping för en unik akustisk kväll på ICE. Där spelar han tillsammans med Patrik Lundström och Micke Littwold.
Patrik har en lång karriär som gitarrist och sångare i olika sammanhang. Exempelvis i Blond, Kaipa, Rituals men framför allt i The Husbands med Lasse Lindbom. 
Micke, som är uppväxt i Enköping, har jobbat som musiker, låtskrivare och producent sedan 80-talet och har skrivit låtar till och spelat med artister som exempelvis Idolerna, Mats Ronander, Mikael Rickfors och Charlotte Perrelli.
 
Dan, Patrik och Micke lovar en intim spelning med massor av hits från Dans digra låtkatalog.
 

Nu är det fullbokat på matplatser. Vi har ca 30 ståplatser kvar. Först till kvarn gäller.
17/3
Dregen Dj:ar

från kl 17. Under kvällen serverar vi hans grymt goda öl "RIFF".
Mothers hope går upp på scen kl 21.00
Entré 100 kr betalas i dörren
Mother's Hope bildades under tidiga 2000-talet och har efter ett antal olika konstellationer nu verkligen hittat det rätta konceptet! Musiken kan närmast beskrivas som 70-tals influerad rock med en stor portion groove och texter på Svenska.
Passionen till musiken genomsyrar varje famträdande. Det organiska groovet som levereras från scenen går inte att värja sig från och lämnar ingen åskådare oberörd.
Everything we do is infused with the passion to music. Nobody can resist the organic groove of Mother's Hope!

Matgäster har förtur på sittplatser. Först till kvarn gäller.
Meny
Burgare med strips 209 kr.
-
Rullad schnitzel med friterad potatis och rödvinssky 275 kr
-
Vegetariskt alt 225 kr
-

 Förbeställ din mat på 0171-26220 eller info@iceenkoping.com


 

9/3
Välkomna till ICE Sportsbar & Restaurant för att asgarva till Sveriges absolut bästa komiker just nu! Varje kväll avslutas av en utannonserad headliner, men innan det uppträder en hel lineup av bonuskomiker som vi har hämtat såväl lokalt som från hela landet!
 
Headliner denna kväll är:
Fritte Fritzson
Ståuppkomikern Fritte Fritzon har uppträtt på de flesta av Sveriges ståuppklubbar genom åren. Med charm, kluriga skämt och imponerande publikimprovisationer får han publiken att kikna av skratt. Sedan 2006 har han även drivit den väldigt populära humorklubben Oslipat tillsammans med sin komikerkollega Marcus Johansson. 2012-2014 hördes han i Carpe Fucking Diem i P3. Han är även en av medlemmarna av den tidigare också omåttligt populära podcasten Alla Mina Kamrater (AMK). Sedan 2015 är Fritte aktuell med sin egen populärvetenskapliga podd “Allt du velat veta”. Och just nu kan vi följa honom på hans jakt att ta hem bucklan i årets säsong av På Spåret!

Entrébiljett köper ni på billetto.se
Middag

(ENDAST FÖRBOKNING)

Panerad kycklingstek med potatisgratäng, sky och örtsmör 225kr /pers. Meddela oss allergier/specialkost. Servering till bord slutar kl 18.15. Middagen bokas på 0171-26220 eller info@iceenkoping.com
Matgäster har garanterade sittplatser.
 
Hålltider
Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00
Showlängd: ca 2h inkl paus
 
Övrig information:
Åldersgräns: 18 år
 
Biljetter är onumrerade och placering sker på plats.