ICE Logga

Äntligen standup i Enköping igen! Välkomna till ICE Sportsbar & Restaurant för att asgarva till Sveriges absolut bästa komiker just nu! Varje kväll avslutas av en utannonserad headliner, men innan det uppträder en hel lineup av bonuskomiker som vi har hämtat såväl lokalt som från hela landet!
Välkomna till Sveriges närmaste standupklubb, Enköping Comedy!


Headliner denna kväll är:
Henrik Hjelt
Henrik Hjelt är en av Sveriges mest mångsidiga och erfarna komiker. Du kanske känner igen honom från TV-succéer som "Parlamentet" eller som den populära polisen i "Lasse-Majas detektivbyrå". Med sin skarpa humor, träffsäkra timing och förmåga att leverera allt från subtil ironi till galet slapstick, har Henrik erövrat både scener och TV-apparater i hela landet. Hans varma och tillgängliga personlighet gör att han enkelt kan bjuda in publiken i sin värld, där absurda vardagssituationer och udda karaktärer får nytt liv. 
Fler komiker tillkommer. Konferencier för kvällen är Erik Rosenberg.
Matpaket
Till denna show har ni möjlighet att köpa ett matpaket som förutom showbiljetter inkluderar kvällens rätt (Biffmacka med Pommes och Dipp eller Vegetariskt alternativ). Matgäster har även reserverade och säkrade sittplatser.
Meddela eventuell specialkost till info@iceenkoping.com senast 24h innan showen.
Hålltider
Insläpp: 17:00
Matgäster på plats senast: 18:00
Showstart: 19:00
Showlängd: ca 1h45min-2h inkl paus
Övrig information:
Åldersgräns: 18 år
Ni bokar biljetter på Billetto.se

Biljetter är onumrerade och placering sker på plats. Sitt- eller ståplats (först till kvarn). Köpta biljetter återköpes ej!